Dzielnica Falenicy: Centrum
Wysłany: 2007-07-02, 21:12 Ulice Falenicy
Mam pomysł na to, aby wszystkie ulice były wybrukowane i wyasfaltowane!!! Poprostu wybierajmy radnych za każdym razem z tych ulic które nie są zrobione. I oto w ten sposób po kilku latach będziemy mieć Falenice całą w ulicach brukowych i asfaltowych
Dzielnica Falenicy: Centrum
Wysłany: 2008-02-21, 10:52
Ulice ważna rzecz ale przydał by się jeszcze jakiś konkretny plan urbanistyczny bo jak narazie jak coś się w falenicy buduje lub rozbudowuje to od sasa do lasa od mazowieckiego dworku wiejskiego po neo kubizm. A mieliśmy jeszcze pare lat temu fajne osiedla o ujednoliconej zabudowie. I nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi o to źeby wszystko wyglądało jak z pod jednej foremki. Raczej o rozsądne granice pozwalające na oddanie charakteru falenicy. Btw. czy może ktoś pokusiłby sie o założnie wątku o ginącej zabudowie drewnianej. Mnie to osobiście szlag trafia jak widze popalone i zrujnowane "świdermajery".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum