Hehehe.......A tak serio to się wyłamię i powiem, że praktycznie pół Narodu Falenickiego kupuje w ""STONCE""!! I Falenica na tym traci!! O!! Powiedziałam co wiedziałam!! ;D
_________________ Nie mów, że to przeznaczenie.....ta miłość to tylko złudzenie!!
A może by tak wrócić do właściwiej roli bazaru i była normalna konkurencja cenowa towaru na bazarze. To wtedy by ludzie kupowali na tym bazarze a nie w biedronce.
Dzielnica Falenicy: Centrum
Wysłany: 2007-10-04, 20:27
Zgadzam się z wypowiedzią Kingi (jak wiadomo nazwa bazar to inaczej targ czyli "zanim kupisz to się potarguj"). Z jednej strony to dobrze że jest biedronka bo kto wie jaki by był teraz pułap cen na bazarze.
nie powinni się dziwić że ludzie szukają taniej opcji jak biedronka
A dziwią się? Ile razy bym nie przechodził przez bazar, widzę wielu klientów, głównie w wieku 50+, którzy na potęgę kupują tam co im potrzeba. Może i przeciętny handlowiec z bazaru to prosty człowiek, ale wierzcie mi, gdyby sprzedał po takich cenach mu się nie opłacała, na pewno by je obniżył
Dzielnica Falenicy: Centrum
Wiek: 18 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 93 Skąd: Warszawa-Falenica
Wysłany: 2007-10-15, 17:59
Jeśli dobrze zrozumiałem to na bazarze jest taki system: Ludziom powyżej 50 lat nie chce się jeździć do biedronki, ponieważ z powrotem musieli by pchać się z zakupami do autobusu, dlatego handlowcy na bazarze nie obniżą cen bo wiedzą że starsi u nich kupią
Oczywiście jeśli dobrze zrozumiałem całą sytuację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum